Lilypie First Birthday tickers

Kedves Olvasó, Látogató!

Köszönjük, hogy megtisztelsz minket azzal, hogy webes naplónkat néha, gyakran vagy rendszeresen olvasod. Az oldal azonban még jobb lehetne, lenne, ha te is kommentálnád egyszer-egyszer az olvasottakat, hiszen akkor tényleg élő lenne a kapcsolat köztünk. Sokan reagáltak már egy-egy posztra, de emailben, csak nekem. Kérlek, hogy nyugodtan írd ide a kommentjeidet! Vagy mondhatnám úgy is: NEM ÉR A ZUGOLVASÁS! ;-)

Címkék

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Iratkozz fel a blogra!

Hétköznapok

2010.03.02. 21:27 - csaladmese

Címkék: napirend

Evés-Játék-Alvás - ahogy a híres Suttogó is "tanítja", ezen három tevékenység ciklikus ismétlődésével telnek (hétköz)napjaink; és még mindig 3 óránként... Bevallom, próbára teszi a monotóniatűrési képességemet, de néha úgy érzem, hogy Lackóét is (bár ha igen, akkor nyilván miattam, mert "amilyen a mama olyan a baba"). Szóval nehéz lekötni egy 10 hetes kisember figyelmét, nap mint nap meg kell újulni, új játékokat mutatni, tanulni... stb.

A hétvégék azért mozgalmasabbak, egyrészt mert Apa is itthon van, másrészt meg azért, mert elkezdtünk mászkálni, és már mindkét nagyszülőt meglátogattuk - Lackóval első alkalommal. A látogatások annyira jó hatással vannak rá, hogy hatalmasakat tud aludni: a sok új inger annyira lefárasztja, hogy olyan hosszan és édesdeden alszik a nagyszülőknél, mint itthon tán soha.

A mai nap fénypontja egyébként az volt, hogy ismét látta Lacust egy olyan ember, aki még eddig nem. A kedves 60 év körüli szomszéd bácsi a következőképpen "értékelt" bennünket: "Ó, hát le se taghatná, hogy a magáé! Fiú, ugye? Olyan kalácsképű, mint maga!" :-)))

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladmese.blog.hu/api/trackback/id/tr491804134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vasásnap 2010.03.09. 12:42:25

Sziasztok!
Végre Én is tudok hozzá szólni, nem volt egyszerű, nem is ment segítség nélkül.
Szóval csodásak vagytok, Én semmiféle "kalácsot" nem látok :))). Ha tehetném egésznap a képeket nézegetném, de sajnos ennyi időm nincs.
Csók. Nagyi


süti beállítások módosítása