Lilypie First Birthday tickers

Kedves Olvasó, Látogató!

Köszönjük, hogy megtisztelsz minket azzal, hogy webes naplónkat néha, gyakran vagy rendszeresen olvasod. Az oldal azonban még jobb lehetne, lenne, ha te is kommentálnád egyszer-egyszer az olvasottakat, hiszen akkor tényleg élő lenne a kapcsolat köztünk. Sokan reagáltak már egy-egy posztra, de emailben, csak nekem. Kérlek, hogy nyugodtan írd ide a kommentjeidet! Vagy mondhatnám úgy is: NEM ÉR A ZUGOLVASÁS! ;-)

Címkék

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Iratkozz fel a blogra!

Bobóországban jártunk - 1. rész (ami a pozitívumokat illeti)

2010.09.26. 21:56 - csaladmese

Címkék: nyaralás babaúszás

Az elmúlt héten töltöttük az idei - kicsit megkésett - nyaralásunkat Bobóországban... 

 

Maga a hely nekem nagyon tetszett, tényleg minden szempontból bababarát "rezervátum", külön babakonyhával, svédasztalos babaételekkel, játszóházakkal, játszóterekkel, babawellness és uszoda részlegekkel, szóval minden de minden a babák igénye körül forog. Maximálisan elégedett voltam a szolgáltatásaikkal, amelyek között azért a szülők is találnak kedvükre valót, hiszen nekik is van uszoda, szauna, masszázs, kávézó, internet... stb. Nagyon jó volt, hogy nem a nyári főszezonban mentünk, ugyanis az idei nyáron a rekord napon 235 (!!!) gyerek volt a szállodában. El tudom képzelni, hogy sorba kellett állni a hintánál, vagy a csúszdánál... Na ettől tuti idegbajt kaptam volna, szóval egy biztos: nyáron ide nem megyünk máskor sem! Most nagyon jó volt, hogy nem volt zsúfoltság, szabadon mozoghattunk, és nem zavartuk egymást más családokkal, gyerekekkel.

Programokban tehát nem szenvedtünk hiányt, és nagyon jó volt az is, hogy be tudtuk osztani, hogy míg egyikünk a babával van, addig a másik mehet masszázsra, vagy szaunázni, vagy éppen aerobikozni. :-) (Több mint egy éve nem aerobikoztam, és most végre IGEN! Hihetetlenül jól esett a torna!) Ha pedig hárman voltunk együtt, akkor vagy valamelyik játszótéren múlattuk az időt, vagy gokartoztunk, vagy ugráltunk a várban (ld. lentebb a képen) vagy sétáltunk, vagy aludtunk... :-) Nagyon kegyes volt az időjárás is, a sok szeptemberi eső után, most 6 napig ragyogó napsütés volt, így élvezhettünk a szálloda hatalmas kinti birtokát és annak szolgáltatásait!

 

Kicsit "kicsi" Lacusra az úszópelus... :-)

Alvás terén kicsi kényeztetés is belefért a nyaralásba, mert most először aludt velünk (é. közöttünk) Lacus. Persze nem mindig, de 1-2 délutáni alvásnál vagy hajnali alvásnál igen. És persze nagyon jó érzés volt nekünk, hogy ott szuszog közöttünk. :-) Azt nem mondom, hogy ő is jobban aludt, mert ezt nem tudom, de legalább kipróbáltuk ezt is, és biztosan lesz még rá példa, ha nagyobb lesz, akkor is, hogy mondjuk 1-1 délutáni alvásra egy ágyba fekszünk le. :-)

 

A héten megünnepeltük Apa szülinapját is, aki még tortát is kapott Bobótól! ;-)

A nyaralás fő attrakciója pedig a BABAÚSZÓ TÁBOR volt, amelyben Lacus mint a Tengeri csillag csoport oszlopos tagja vett részt. A foglalkozást Kati néni tartotta, és mindhármunknak nagyon tetszett az egész! Lacus élvezte a vizet, a játékokat. Sosem sírt, csak akkor nyöszörgött egy kicsit, amikor háton fekve kellett volna lebegnie - mindig fel akart ülni, de valószínűleg én is hibás voltam, mert lehet, hogy nem érezte magát biztonságban. Kati néni remek, profi pedagógus, minden értelemben! Elképesztő módon ért a 0-3 éves korú gyerekek nyelvén, akiken pedig látni, hogy csodálják és isszák a szavait! Minden gyereket meg tudott vigasztalni, vagy rá tudott venni olyan vízbeni/víz alatti mutatványokra, amire a gyerek kapásból azt mondta, hogy "nem akarooom". Állandó visszacsatolásokat biztosított a gyerekeknek, és nagyon nagy öröm volt nézni, hogy tényleg szívből csinálta! Nem volt mű, vagy negédes, vagy fásult... 

Szóval úsztunk, merültünk, játszottunk a napi egyszeri félórás foglalkozásokon. És ha meggyógyulunk a mostani nyavalyákból, akkor hetente egyszer fogunk menni Kati nénihez úszni, mert azt láttam a nagyobb gyerekeken a táborban, hogy rengeteg sok előnyét élvezik annak, hogy szinte születésük óta úszni járnak! 

Egyébként pedig Bíborkáékkal voltunk, velük is jókat mulattunk, alapvetően tényleg jól éreztük magunkat. De jönni fog hamarosan a beszámoló 2. része... 

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladmese.blog.hu/api/trackback/id/tr192324459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása