Lilypie First Birthday tickers

Kedves Olvasó, Látogató!

Köszönjük, hogy megtisztelsz minket azzal, hogy webes naplónkat néha, gyakran vagy rendszeresen olvasod. Az oldal azonban még jobb lehetne, lenne, ha te is kommentálnád egyszer-egyszer az olvasottakat, hiszen akkor tényleg élő lenne a kapcsolat köztünk. Sokan reagáltak már egy-egy posztra, de emailben, csak nekem. Kérlek, hogy nyugodtan írd ide a kommentjeidet! Vagy mondhatnám úgy is: NEM ÉR A ZUGOLVASÁS! ;-)

Címkék

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Iratkozz fel a blogra!

Ring-Ring-Ringató

2010.04.29. 11:23 - csaladmese

Címkék: zene ringató

Ma részt vettünk életünk első Ringató foglalkozásán a Csillaghegyi Közösségi Házban.

Teljesen feldobódtunk tőle, és nem véletlenül mondom többesszámban! Lacusnak (is) nagyon tetszett! Teljes érdeklődéssel nézegette a sok babát, hallgatta a szép furulyahangot és a sok-sok éneklést-mondókázást. Néha ő is "énekelt", mosolygott, szóval tényleg látszott rajta, hogy jól érzi magát. Mondjuk nagyon nem is meglepő, mert azt itthon is észrevettük már, hogy imádja a zenét. Vannak zenélő játékai, amiket nagyon szeret hallgatni, és hát persze én is sokat énekelek neki az első napoktól kezdve. Apát nehéz dalra bírni, de azért volt már rá példa, hogy dalolt neki valamit... :-)

Szóval csudijó volt, kár, hogy nem merészkedtünk el már előbb ezekre a foglalkozásokra, na de az biztos, hogy mostantól (ha sikerül), akkor rendszeresen ott leszünk hetente egyszer a Ringatón!

Ja, és nem mellékesen találkoztunk egy volt magyar szakos évfolyamtársammal, aki - mint kiderült - itt lakik a szomszéd utcában, és 1 éves a kisfia. Ennek is nagyon örültem, mert legalább lesz egy újabb "sétapartnerünk" és "játszótársunk". :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladmese.blog.hu/api/trackback/id/tr91961542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Martas · http://indafoto.hu/tikka 2010.04.30. 10:13:23

Mi is nagyon imádjuk a Ringatókat, tényleg jó dolog!! Tök szuper, hogy találtatok ilyen közösséget!
A MÜPAban is szokott lenni, voltunk mi is 1x-2x és nagyon szuper, színvonalas, és baromi olcsó. Oda egyszer együtt is elmehetnénk, ha meg tudjuk szervezni. Én még készülök vissza, mert kicsiknek és nagyoknak is nagyon jó élmény!!

PDAdrus 2010.05.02. 21:30:28

Igen, hallottam, hogy a MÜPA-ban is van, és elmehetünk együtt, semmi akadálya, tök jó lenne!!! Gondolom autóval voltatok... Valamelyikőnk csak el tudja kérni a családi autót, és akkor elmehetnénk tényleg. Meg van ez a Babakoncert is, amiről írtál a blogon, de ott meg a májusiakra nincs jegy, csak a jún. 7-ire.


süti beállítások módosítása