Lilypie First Birthday tickers

Kedves Olvasó, Látogató!

Köszönjük, hogy megtisztelsz minket azzal, hogy webes naplónkat néha, gyakran vagy rendszeresen olvasod. Az oldal azonban még jobb lehetne, lenne, ha te is kommentálnád egyszer-egyszer az olvasottakat, hiszen akkor tényleg élő lenne a kapcsolat köztünk. Sokan reagáltak már egy-egy posztra, de emailben, csak nekem. Kérlek, hogy nyugodtan írd ide a kommentjeidet! Vagy mondhatnám úgy is: NEM ÉR A ZUGOLVASÁS! ;-)

Címkék

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Iratkozz fel a blogra!

Superman és a Dédik

2010.03.09. 11:27 - csaladmese

Címkék: család ruha orvos

A hétvégén felavattuk a nagynénitől kapott Superman-es zoknit, bár pont rosszkor, mert Lackó "magatartását" tekintve abban a periódusban minden volt, csak Superman nem. :-) Éppen már a késő délutáni nyűgös, fáradt időszakban "vette magára" a zoknit, amely ezek szerint nem rendelkezik bűverővel, és nem változtatja viselőjét Superman-né. :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ma meglátogatott minket Lacus két dédimamája. Szerencsések vagyunk, mert még három dédnagymamája is van Lackónak, és őszintén remélem, hogy a Dédik még velünk lesznek addig, amíg Lacus is eljut arra a szintre, hogy valódi emlékeket őrizzen meg róluk. 

Igazi nagycsaládos összejövetel volt ez a mai a javából, mert 4 generáció képviseltette magát:

  • a IV. generáció: Lacus és a 16 hónapos uncsitesó, Levi (virtuálisan skype-on kapcsolódott)
  • a III. generáció: bátyám és én
  • a II. generáció: szüleim
  • az I. generáció: Lackó és Levi dédnagyijai

A képen sajnos csak 3 generáció látható.

Szóval a nagycsaládos összejövetelt megspékeltük a skype-pal, és Levivel és Bátyámmal is beszélgettünk. Igazi élmény volt, ahogy a 86 és a 83 éves dédik megértették, hogy most mi is történik virtuálisan, és hogyan lehet, hogy látják magukat a monitoron, meg hogy hallják a Bátyámékat Londonból. :-) Aranyosak voltak. 

 

 

 Az aggódó olvasók kedvéért írom :-), hogy sérv ügyben pedig úgy állunk, hogy azóta már az I.számú Gyerekklinikán is jártunk, ahol egy nagyon szimpatikus, és nagy szaktekintélynek örvendő, bizonyos Verebély Tibor doktor úrral találkoztunk. Ő is megnézte Manó lágyéksérvét, és április 8-ra elő is jegyezte a műtétet. Reggel 8-ra kell majd menni, éhgyomorra, ami a 3 óránként evő baba esetében érdekesen hangzik, de praktikusan azt jelenti, hogy hajnali 4-kor ehet majd utoljára. Vagyis reggel 7-8-ig várhatóan sírásnak nézünk elébe, mert ha Lacus éhes, akkor "nincs bocsánat". Se megvigasztalni, se kárpótolni, se semmit nem lehet vele kezdeni, még a szemét sem hajlandó olyankor kinyitni, csak sír-sír-sír... amíg a tejcsi el nem kezd folyni a szájába. :-) Na de addigra már 1 hónappal idősebb lesz, mint most, és talán ritkábban fog enni, vagy legalábbis - remélem - könnyedén ki fog bírni egy négyórás szakaszt.

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladmese.blog.hu/api/trackback/id/tr321823576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása