Lilypie First Birthday tickers

Kedves Olvasó, Látogató!

Köszönjük, hogy megtisztelsz minket azzal, hogy webes naplónkat néha, gyakran vagy rendszeresen olvasod. Az oldal azonban még jobb lehetne, lenne, ha te is kommentálnád egyszer-egyszer az olvasottakat, hiszen akkor tényleg élő lenne a kapcsolat köztünk. Sokan reagáltak már egy-egy posztra, de emailben, csak nekem. Kérlek, hogy nyugodtan írd ide a kommentjeidet! Vagy mondhatnám úgy is: NEM ÉR A ZUGOLVASÁS! ;-)

Címkék

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Iratkozz fel a blogra!

"Édes almát hoztam én / Gömbölyű, tűz színű mint a fény..."

2010.05.31. 21:33 - csaladmese

Címkék: evés

Igen, igen, Lacus tízóraira már negyedik napja almát eszik! :-) Az első napon a frissen reszelt almának inkább csak a levét adtam neki, akkor a pépes részt még kitolta a szájából a kis nyelvével. Második napon már lenyelte a pépes részt is, de időnként öklendezett egy picikét, mert hát sosem ment még le olyan dolog a torkán, ami nem folyékony. :-) (És mellesleg a folyékonytól, az anyatejtől is képes öklendezni, ha cumisüvegből issza, mert olyan mohó...) Aztán a harmadik napon már egész jól ette a pépet is, és ma már kb. egy fél almát - de olyan jó nagy darabból - megevett. Úgyhogy egyelőre ízlik neki, elnyammogja, alig kerül valami az előkére. :-)

A hozzátáplálás megkezdésének igaziból az az oka, hogy a tejcsi némileg fogyóban van, bár egyelőre napközben minden rendben, csak este vannak olyan nagy igényei Lackónak, amire már nem elég. Úgyhogy kb. 3 hét alatt feléltük a mélyhűtős aranytartalékokat, még néhány adag van, és kész... Sajnos jön a tápszer, ha továbbra sem lesz elég a tejcsi. :-( Ezt én elég rosszul élem meg, pedig már elég nagyfiú Manó ahhoz, hogy végülis nem tragédia, ha naponta egyszer mondjuk tápszert kap, na de akkor is, kicsit rossz érzés, hogy nem tudom neki a legjobbat nyújtani... :-(

Úgyhogy evés téren most nagy változásoknak nézünk elébe, majd beszámolok! ;-) De most önmagában is nagyon izgalmas hét áll előttünk: csütörtökön érkeznek az UNCSITESÓÉK egyenesen Londonból, szombaton esküvőre megyünk, vasárnap pedig Lacuska keresztelője lesz. Csupa csudijó izgalmas dolog, szóval olvassatok minket, mert nagy élménybeszámolók vannak kilátásban! ;-)

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladmese.blog.hu/api/trackback/id/tr122046093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

k.iwi 2010.06.02. 09:10:30

MotherLove-nak van egy terméke, az a neve: MoreMilk. Állítólag "csodaszer", nálunk 10 anyukából 9-nek bejött, több tejük lett. Kúra szerűen kell szedni, nem kell megijedni az árától, bár a tápszer drágább. csak természetes növényekből készül, nézz utána! Szombaton találkozunk! Pusziiiiiiii: Ivett

PDAdrus 2010.06.02. 09:49:15

Köszi, már túl vagyunk ezen a terméken is (és tényleg horror drága volt), mert a barátnőm ajánlotta. Ezek szerint én az az 1 vagyok a 10-ből, akinek nem segített, vagy legalábbis nem annyit, amennyit kellett volna. :-(

vasásnap 2010.06.02. 12:09:56

Sziasztok!

Szerintem nem kell aggodalmaskodni, egy kicsit fellehet gyorsítani a hozzátáplálás folyamatát, és az anyatejet ehhez adni, ameddig csak lehet. Már ez az 5 hónap is nagyon szép idő volt csak anyatejen fejlődni.

Csók-csók!


süti beállítások módosítása