Lilypie First Birthday tickers

Kedves Olvasó, Látogató!

Köszönjük, hogy megtisztelsz minket azzal, hogy webes naplónkat néha, gyakran vagy rendszeresen olvasod. Az oldal azonban még jobb lehetne, lenne, ha te is kommentálnád egyszer-egyszer az olvasottakat, hiszen akkor tényleg élő lenne a kapcsolat köztünk. Sokan reagáltak már egy-egy posztra, de emailben, csak nekem. Kérlek, hogy nyugodtan írd ide a kommentjeidet! Vagy mondhatnám úgy is: NEM ÉR A ZUGOLVASÁS! ;-)

Címkék

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Iratkozz fel a blogra!

is-is vagy se-se

2010.02.24. 11:21 - csaladmese

Címkék: orvos érzések

Alapvetően szeretjük, ha a Doktor néni meglátogat minket havonta egyszer, mert ez egy megnyugtató visszacsatolás a Szülőknek, hogy a Gyermek szépen fejlődik, minden rendben van vele, és egyébként még "gyönyörű arcvonásai" is vannak... :-) Íme:

 

Tegnap ez az alapvetően pozitív visszacsatolás átcsapott ambivalenciába. Nem az oltás miatt, mert Lackó sírt ugyan, de azért, mert Doktor néni vizsgálata és az oltás beadása is már a farkaséhes időszakra esett sajnos, így aztán a sírás sokkal inkább szólt az éhségnek, semmint a szurinak.

Szóval az ambivalens érzéseket az okozta, hogy a fenti pozitív "értékelés" mellett sajnos a Madarász utcai Gyermekkórházba lettük irányítva. :-( Tudtuk, hogy Manónak van köldöksérve is és lágyéksérve is, de hogy vélhetően mindkét sérvben van egy kicsi béldarab, ami kizáródhat, az nem volt egy jóhír... Úgyhogy pénteken megyünk a sebészhez, aki megmondja, hogy műtét vagy nem műtét, és ha igen, akkor mikor is...

Persze én már most előre félek attól, hogy mi lesz, ha műtétre kerül a sor... Aztán tovább gondolkodva elszégyellem magam, hiszen egy sérvműtét semmi ahhoz képest, amiket hallok a különböző rendelőket járva, vagy az ismerősök eseteire gondolva. Például pár hete az ortopédián mi boldogan hallgattuk a doktor bácsit, hogy Lackónak milyen szépek az ízületei, és hogy minden a legnagyobb rendben, miközben az utánunk következő kb. 3-4 éves kisfiú és anyukája azzal a panasszal jött, hogy a gyerek nem tud járni... :-( Vagy említhetném azt a kedves barátnőmet, akinek mindkét csemetéjét már többször műtötték a szívével. Ezekre gondolva tényleg szégyellem magam, hogy miért látom a bolhát elefántnak, ezért megpróbálok inkább uralkodni magamon. Azt mondják, a sérvműtétek az egynapos rutinműtétek közé tartoznak (bár ez szerintem nem feltétlenül egy megnyugtató érv), na de várjuk meg a pénteket, mert nem is biztos, hogy sor kerül Lacusnál ilyemire. De ha mégis, akkor is azt kell mondanom: ez legyen a legnagyobb baja egész életében! 

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladmese.blog.hu/api/trackback/id/tr301784318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

k.iwi 2010.02.27. 10:10:56

Sziasztok! Végre tudok hozzászólni!!!!
Szóval Lackó gyönyörű, főleg ez a második kép! És mosolyog!!! :-) Persze egy gyermek örök aggódás, tudom én is ezt tenném a helyedben. Viszont csak bíztatni tudlak, bár mára már kiderült, hogy lesz-e műtét vagy sem.
Tök jó ötlet ez a blog, rám számíthatok, nekem van/lesz rá igényem.
Ha megerősödtök, akkor mindenképpen tervezzetek be egy csabai hétvégét!
Puszi: Ivett


süti beállítások módosítása