Lilypie First Birthday tickers

Kedves Olvasó, Látogató!

Köszönjük, hogy megtisztelsz minket azzal, hogy webes naplónkat néha, gyakran vagy rendszeresen olvasod. Az oldal azonban még jobb lehetne, lenne, ha te is kommentálnád egyszer-egyszer az olvasottakat, hiszen akkor tényleg élő lenne a kapcsolat köztünk. Sokan reagáltak már egy-egy posztra, de emailben, csak nekem. Kérlek, hogy nyugodtan írd ide a kommentjeidet! Vagy mondhatnám úgy is: NEM ÉR A ZUGOLVASÁS! ;-)

Címkék

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Iratkozz fel a blogra!

Háromból három

2010.02.26. 13:54 - csaladmese

Címkék: orvos este

A szakirodalmak háromféle sérvről beszélnek a csecsemők esetében: köldök-, lágyék- és vízsérvről. Jelentem, mind a hármat sikerült "bezsebelnünk". Ebből műtétet szerencsére csak egy, a lágyéksérv igényel, de azt minél előbb, lehetőleg max. 6 hónapos koráig meg kell csinálni. Időpontot még nem beszéltünk meg az orvossal, meg egy picit bizonytalanok is vagyunk, mert (akármennyire is dicsérték mások), nekünk nem volt annyira szimpatikus a sebész... Még az is lehet, hogy elmegyünk egy másik orovshoz is, és kikérjük annak is a véleményét. Bár az kétségtelen, hogy a lágyéksérvet nem lehet műtét nélkül megúszni, úgyhogy a gondolathoz hozzá kell szokni.

A Madarász utcai rendelőről csak annyit, hogy nem értjük, hogy miért pont a gyerekeknél nem vezetik be az időpontra való érkezést. A sebészeten kb. 30 gyerek tuti várt, ki-ki szerencséjének köszönhetően 1-2-3 órát. Vajon mi lehet az oka, vagy gátja annak, hogy pont a kisembereknél nem vezetik be a kevesebb várakozási idővel járó, időpontfoglalást igénylő rendelést?! :-S

Lackó egyébként teljesen jól van hál' istennek, jól bírja a dokihoz járásokat is, sosem sírt eddig, bárhova is vittük. Egy igazi hős! :-) Azért a nap fáradalmait mindig ki kell pihennie, és ezt esténként így csinálják Apával...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladmese.blog.hu/api/trackback/id/tr691792221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása