Lilypie First Birthday tickers

Kedves Olvasó, Látogató!

Köszönjük, hogy megtisztelsz minket azzal, hogy webes naplónkat néha, gyakran vagy rendszeresen olvasod. Az oldal azonban még jobb lehetne, lenne, ha te is kommentálnád egyszer-egyszer az olvasottakat, hiszen akkor tényleg élő lenne a kapcsolat köztünk. Sokan reagáltak már egy-egy posztra, de emailben, csak nekem. Kérlek, hogy nyugodtan írd ide a kommentjeidet! Vagy mondhatnám úgy is: NEM ÉR A ZUGOLVASÁS! ;-)

Címkék

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Iratkozz fel a blogra!

Babaúszás képekben és videókban

2010.09.30. 12:44 - csaladmese

Címkék: videó babaúszás

Áradoztam lentebb a babaúszásról meg Kati néniről, de se kép, se hang... Hát íme, most pótoltam!

Ezen a videón Kati néni Lackón mutatja be a gyakorlatot, amit aztán mindenki elvégez a saját gyerekével. 

 

Ezen a lenti felvételen én hajtom végre azt a gyakorlatsort, amit kellett: háromszor kellett kiúszni a medence széléhez, mindig kikapaszkodni a babának, megnézni magát a tükörben, aztán kiülni a medence szélére, és utána "beugrani" és úszni tovább. A második úszásnál kellett merülni is, vagyis levinni a baba fejét a víz alá. Tulajdonképpen itt a kezdő csoportban az egész játék erre megy ki: a merülésre. A babaáknak még van búvárreflexük, vagyis ha víz alá kerül, akkor reflexszerűen nem fog levegőt venni (de ez igaz akkor is, ha csak ráfújsz erősen az arcára, akkor sem vesz levegőt). Szóval ezt kell begyakorolni, és aztán az edzettség növelésével növekszik az az időtartam, amennyit a baba a víz alatt képes tölteni. Ezek a picik még csak ezt a pár másodpercet bírják, ez viszont nagyon tetszik nekik. :-) Egyik sem fulladozik, és amikor kijönnek a víz alól, fülig ér a szájuk. :-) Nagyon élvezik!  

 

Víz alatt

 

 

Víz felett

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladmese.blog.hu/api/trackback/id/tr832329982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vasásnap 2010.09.30. 13:28:46

Hát ez csakugyan nagyon jó lehetett, a víz alatti képeken valóban látszik, hogy ez nem ismeretlen dolog számára. Úgy tűnik, mintha jobban élvezné, mint a víz felett.
Sziasztok

Martas · http://indafoto.hu/tikka 2010.09.30. 20:17:07

Hát a víz alatti képek eszméletlen jók!!!!!!! Nagyon édes Lacus rajtuk! Pont azt akartam mondani, hogy egy ilyen helyre nagyon elmennék fotózni!
Amúgy szabad kérdezni, ki csinálta a képeket? :) tök jó!

PDAdrus 2010.09.30. 20:23:30

A víz alatti képeket Stoller Kati néni (az oktató) csinálta, kis kompakt géppel, de nem láttam milyen márkájú volt. Ő nem fotós, mondta is, hogy nem ért hozzá, csak a babára fókuszál a víz alatt (is), szóval ha pl. mi szülők is látszani akarunk a képen, akkor menjünk közel a babához. Hát ez nekünk nem sikerült, ezért lett félAnya meg félApa. :-)
Egyébként a mi víz alatti képeink nem is olyan jók, és nem is olyan szépek, vannak ennél sokkal tisztább és gyönyörűbb képek (az egész tábor összes képét megkaptuk dvd-n, és ezért látom a többiek képeit is).

A víz feletti képeket meg egy helyi csajszi csinálta (Asperján Eszter), ő a hivatalos fotós ezekben a táborokban.


süti beállítások módosítása