Lilypie First Birthday tickers

Kedves Olvasó, Látogató!

Köszönjük, hogy megtisztelsz minket azzal, hogy webes naplónkat néha, gyakran vagy rendszeresen olvasod. Az oldal azonban még jobb lehetne, lenne, ha te is kommentálnád egyszer-egyszer az olvasottakat, hiszen akkor tényleg élő lenne a kapcsolat köztünk. Sokan reagáltak már egy-egy posztra, de emailben, csak nekem. Kérlek, hogy nyugodtan írd ide a kommentjeidet! Vagy mondhatnám úgy is: NEM ÉR A ZUGOLVASÁS! ;-)

Címkék

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Iratkozz fel a blogra!

Éjszakai bevetés

2010.08.08. 22:08 - csaladmese

Címkék: evés alvás

Megelégeltem az éjszakai kelést és etetést! Többen megerősítettek benne, hogy én babámnak, 7 hónaposan marhára nem kellene már éjjel ennie... azonban a rossz szokás, hogy csak cicin alszik vissza, sajnos már kialakult, így kénytelenek vagyunk leépíteni.

Mivel nem jött be a vízzel való trükk, a sírni hagyást meg egyelőre nem akartuk bevállalni, ha nem muszáj, ezért színre lépett Apa! Szegénykém - kénytelen-kelletlen - vállalta, hogy megpróbálja ő megnyugtatni a kis tököst, ha éjszaka felébred. Állítólag ez tuti biztos módszer, 2-3 nap alatt megszokják a babák a rendet! :-) Hát nálunk is alakul a rend, viszonylag egyszerűen. Ma lesz a 4. ilyen éjszakánk...

Az 1. éjszaka: 2 órakor Anya hallja, hogy Lacus felébredt, nyöszörög, nem hagyja abba. Anya felébreszti Apát (aki az eddigi 7,5 hónap alatt összesen talán 3x ébredt fel arra, hogy Lackó nyöszörög éjjel, vagy sír...). Apa átmegy Lacushoz, aki eleinte csak kicsit sír. Dédelgeti, sétálgat vele, Anya meg sunyít és fülel a hálószobában. Néha elhallgat Lacus, megnyugszik. Ilyenkor Apa megpróbálja visszarakni az ágyba, de még le sem ér a kókuszmatracra a Manó teste, újra kezdi a sírást. Ezt a "játékot" játsszák 3 óráig, de az egy órás intervallumban a végefelé már egyre jobban sír a Drága. De mindig meg tudott nyugodni. Aztán vélhetően elfáradt, és 3-kor elaludt. Több ébredés nem is volt, háromnegyed 7-kor már a reggeli, jól megérdemelt szopiért kelt fel Lacus. 

A 2. éjszaka: Apa és Anya remélik, hogy a helyzet jobb lesz, mint előző éjjel... 1.50-kor Lacus ébreszti Anyát, Anya ébreszti Apát. A módszer ugyanaz, de ahogy Apa mondta "ez már nem volt kihívás". :-) 10 perc múlva mindannyian aludtunk! :-) NO sírás! 5.20-kor újabb ébresztő. Anya tétovázik, hogy mi legyen... Apa menjen, vagy legyen inkább reggeli etetés?! Majd úgy dönt, ébreszti Apát - és a döntés jó, mert 10 perc múlva ismét mindannyian alszunk tovább. Ébresztő és reggeli fél 7-kor. 

A 3. éjszaka: 2.40-kor Lacus ébreszti Anyát, Anya ébreszti Apát. 5 perc múlva már újra alszunk. 6 órakor újabb ébresztő, amikor Anya úgy dönt, na jó, ez az az időpont, amikor már lehet reggelizni... Meg is történik, de Lacus (Anyával együtt) visszaalszik még reggel 8 óráig!

A 4. éjszaka: kezdődik...

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladmese.blog.hu/api/trackback/id/tr732208276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása