Lilypie First Birthday tickers

Kedves Olvasó, Látogató!

Köszönjük, hogy megtisztelsz minket azzal, hogy webes naplónkat néha, gyakran vagy rendszeresen olvasod. Az oldal azonban még jobb lehetne, lenne, ha te is kommentálnád egyszer-egyszer az olvasottakat, hiszen akkor tényleg élő lenne a kapcsolat köztünk. Sokan reagáltak már egy-egy posztra, de emailben, csak nekem. Kérlek, hogy nyugodtan írd ide a kommentjeidet! Vagy mondhatnám úgy is: NEM ÉR A ZUGOLVASÁS! ;-)

Címkék

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Iratkozz fel a blogra!

Vészvillogó

2010.08.05. 21:28 - csaladmese

Címkék: játszótér mozgásfejlődés

Ha lennének vészvillogók a lakásunkban, az elmúlt 2-3 napban mind bekapcsolt volna: drága  kisfiunk kiszedi a borosüvegeket a borállványból, belenyúl a konnektorokba, magára borítja a kiskádat, huzogatja (és néha kipakolja) a fiókokat, feldönti a vázákat, megtámadja a virágföldet a cserépben, nyomogatja/ütögeti a DVD lejátszót... és hadd ne soroljam tovább! Úgyhogy sürgősen, azonnal megkezdődött a lakás "akadálymentesítése", vagyis megpróbáljuk a lehető legbiztonságosabbá tenni, bár nyilvánvaló, hogy mindent nem lehet elpakolni. Egyelőre még csak - oktinfesen szólva - a "válságmenedzsmentnél" tartunk: átraktuk a borállványt másik szobába, és bedugtuk a konnektorokat.

Hogy hogy jutottunk el idáig? Úgy, hogy hétfőn még nem tudott ülni, de kedden már tudott. Hétfőn még nagyon lassan kúszott, de a tempója napról napra egyre gyorsabb lett. Szóval mindenhova képes már elkúszni, és bármire képes ülő helyzetben is. Úgyhogy asszem megszűnt az a bizonyos jóvilág, amit a tapasztaltabb szülők mindig rebesgettek... Ahogy a szomszédasszonyom mondta tegnap: "Na majd most tudod meg igazán, mi az a gyerek!" :-)

Az ülésre való tekintettel megtörtént a homokozásba való beavatás is. :-) Eddig csak kézből szemlélődő gyermek volt a játszótéren a  kis törpénk, de tegnap leraktam a homokozóban. Össze-vissza túrta a homokot kezével, lábával, és legnagyobb meglepetésemre nem akarta megkóstolni! (Csak a közeli fa zöld bogyóját, amivel a homoktortákat kell díszíteni...)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladmese.blog.hu/api/trackback/id/tr22202151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása